Ποιοι είμαστε

Καλώς ήλθατε στο blog μας!

Είμαστε η Julie και ο Γιώργος. Το πάθος μας για τα ταξίδια και την φωτογραφία μας έκανε να δημιουργήσουμε το δικό μας blog, για τα μέρη που έχουμε επισκεφθεί, τις εμπειρίες που ζήσαμε αλλά και για αυτά που ονειρευόμαστε να κάνουμε.

Αγαπάμε να ταξιδεύουμε ως ταξιδευτές και όχι σαν τουρίστες, αν και δεν σας κρύβουμε ότι σαν τουρίστες ξεκινήσαμε, αλλά στην πορεία η αγάπη μας για τα ταξίδια και τις διάφορες εμπειρίες που ζήσαμε μας έκανε να αλλάξουμε.

Με το thetravellers.gr θα μπορούμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τα ταξίδια που κάνουμε με σκοπό να σας παρακινήσουμε να ταξιδεύετε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί σαν την εμπειρία του ταξιδιού δεν αξίζει και το πιο ακριβό υλικό αγαθό! Σε κάθε δικό μας άρθρο θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε πληροφορίες, φωτογραφίες, γνώμες και απόψεις ώστε να οργανώσετε το δικό σας ταξίδι εύκολα και γρήγορα!

Close
error: Προστατευμένο περιεχόμενο! Βάσει τόσο του εθνικού (άρθρο 6 παρ. 2 Ν.2121/1993) όσο και του διεθνούς δικαίου (άρθρο 5 παρ.2 Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης), απαγορεύεται ρητά η εγγραφή και η άμεση ή έμμεση, προσωρινή ή μόνιμη αναπαραγωγή των οποιωνδήποτε δημοσιεύσεών (κείμενο, εικόνα, βίντεο) με οποιοδήποτε μέσο και μορφή, εν όλω ή εν μέρει, η μετάφραση του ιστολογίου του εν όλω ή εν μέρει, η διασκευή, την προσαρμογή ή άλλες μετατροπές των δημοσιεύσεών του από άλλους χρήστες, χωρίς τη συγκατάθεση των δημιουργών του!