Ο Σεπτέμβρης είναι ακόμα καλοκαίρι, γι΄αυτό και εμείς φτιάχνουμε βαλίτσες και φεύγουμε για πέντε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα!

1. Μονεμβασιά

Η καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς είναι προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου. είτε την επισκεφτείς καλοκαίρι είτε χειμώνα. Τον μήνα Σεπτέμβρη όμως είναι για πιο χαλαρές καταστάσεις και σίγουρα είναι ένας από τους κατάλληλους μήνες για την επισκεφτείς μακριά από τα πολλά ταξιδιωτικά γκρουπ και εκδρομικά. (Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ).

2. Γαλαξίδι

Το Γαλαξίδι θα το λατρέψεις, αν κυρίως αγαπάς τους γραφικούς προορισμούς. Εμείς το επισκεφθήκαμε αρχές του καλοκαιριού και μας εντυπωσίασε! Επίσης τον Σεπτέμβρη μπορείς να κάνεις και μια βουτιά στις κοντινές και ήσυχες παραλίες του, να απολαύσεις ατέλειωτες βόλτες στα γραφικά καλντερίμια αλλά και να γευθείς την τοπική κουζίνα τους που είναι πεντανόστιμη! (Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ).

3. Πάργα

Η Πάργα είναι ένας αγαπημένος παραθαλάσσιος προορισμός της Ηπείρου που τα καλοκαίρια γίνεται απλά χαμός από τους τουρίστες! Χρωματιστά σπιτάκια, γραφικά στενά, πολλά μαγαζιά τριγύρω και ένα επιβλητικό κάστρο που θα σε εντυπωσιάσει με την απίστευτη θέα του! Τον Σεπτέμβρη σίγουρα θα είναι λίγο πιο ήσυχα απ’ ότι τους προηγούμενους μήνες και θα μπορέσεις να απολαύσεις τις βουτιές αλλά και τις βόλτες σου.

4. Σαντορίνη

Αν και στην Σαντορίνη ο τουρισμός “χτυπάει” κόκκινο τους περισσότερους μήνες του χρόνου, θα την απολαύσεις λίγο καλύτερα απ’ ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, που πολύ πιθανόν να μην έβρισκες και ξενοδοχείο να μείνεις. Εμείς την Σαντορίνη την επισκεφθήκαμε Απρίλιο και πάλι το νησί είχε αρκετό κόσμο. Η ομορφιά όμως καθηλώνει όποια εποχή κι αν επισκεφθείς το νησί.

Διάβασε ακόμη: Στο μαγικό νησί της Σαντορίνης.

5. Ζαγοροχώρια

Τα Ζαγοροχώρια αρχίζουν ήδη να έχουν την τιμητική τους. Όσο ο καιρός αρχίζει να κρυώνει τόσο πιο πολύς κόσμος αρχίζει να τα επισκέπτεται, αν και είμαι της άποψης ότι τα γραφικά χωριουδάκια της Ηπείρου, αξίζουν επίσκεψη όλες τις εποχές του χρόνου, ασχέτως αν εμείς τα έχουμε συνδυάσει με τον χειμώνα (Διάβασε περισσότερα για τα Ζαγοροχώρια ΕΔΩ).

Εσύ ποιόν προορισμό θα επέλεγες για τον μήνα Σεπτέμβριο;

Facebook Comments