Τα καλύτερα σημεία για φωτογραφία στην πόλη..

Όπως σε κάθε πόλη έτσι και στα Ιωάννινα υπάρχουν κάποια σημεία τόσο όμορφα, γραφικά, πολύχρωμα που σίγουρα θα βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες. Κάποια σήμα κατατεθέν της πόλης άλλα όχι και τόσο γνωστά, όλα όμως άκρως καρτ – ποσταλικά!

1. Στα γραφικά στενά της παλιάς αγοράς

Διάβασε ακόμη: Το Φθινόπωρο στα Ιωάννινα είναι μαγεία

Στα γραφικά και πλακόστρωτα στενά της παλιάς αγοράς, σίγουρα θα βγάλεις τις πιο όμορφες φωτογραφίες. Ανάμεσα σε παλιά κτίρια και σε πανέμορφες γειτονιές, σίγουρα θα ανακαλύψεις μέρη το δικό σου στενό για την τέλεια φωτογραφία. 

2. Στην περίφημη Στοά Λιάμπεη

Και κάπου εκεί στην παλιά αγορά και συγκεκριμένα στην οδό Ανεξαρτησίας θα βρεις ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία των Ιωαννίνων την περίφημη Στοά Λιάμπεη, η οποία έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μας σημεία για φωτογραφία. 

Διάβασε ακόμη: Ιωάννινα like a local: Οι 10 εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις.

3. Με φόντο την λίμνη

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε την μαγευτική λίμνη Παμβώτιδα στην λίστα. Είτε στην περιοχή του Μώλου, που θα βρεις και τα καραβάκια για μία βόλτα στο νησάκι είτε γύρω από αυτή θα βρεις φανταστικά και ειδυλλιακά σημεία για φωτογραφία. 

Διάβασε ακόμη: Τα Ιωάννινα χιονισμένα είναι πανέμορφα

4. Στο Ιτς Καλέ και το Κάστρο

Το Κάστρο είναι επίσης ένα σημείο για φωτογραφίες, κάπου ανάμεσα στα “μυστικά” πλακόστρωτα δρομάκια και τις γραφικές γειτονιές θα ανακαλύψεις όμορφα σημεία που αξίζει να αποθανατίσεις με την μηχανή σου. Ακόμη η περιοχή του Ιτς Καλέ με το παλιό Φετιχέ τζαμί σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει. 

5. Στο Ρολόι 

Ένα ακόμη πολυφωτογραφημένο σημείο της πόλης αλλά και σήμα κατατεθέν σε αυτή, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το παλιό ρολόι στο κέντρο της πόλης.