Φεύγεις διακοπές και το μυαλό σου ήδη βρίσκεται  στον προορισμό που έχεις επιλέξει φέτος να πας, τι πρέπει όμως οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου και δεν γίνεται να φύγεις χωρίς αυτά; 

Έχεις κανονίσει διακοπές και βρίσκεσαι λίγες μέρες πριν με τα μυαλό να τρέχει πως θα είναι το μέρος που επέλεξε να πας;  ποια είναι τα αξιοθέατα και ποιες οι καλύτερες παραλίες να βουτήξεις. Όλα ωραία μέχρι εδώ, όσο αναφορά την βαλίτσα σου, αποφάσισες τι θα πάρεις μαζί σου φέτος ή θα τρέχεις τελευταία στιγμή;

Πόσες φορές έχω πει φέτος θα πάρω μαζί μου τα πιο σημαντικά πράγματα και ΜΟΝΟ , αλλά ποτέ δεν το κάνω..

Αλλά φέτος το έβαλα στόχο και θα τα καταφέρω, έτσι και εσύ!

1. Μαγιό

Πρώτο και βασικότερο είναι το μαγιό, δεν αντέχετε να έχεις φτάσει στο ξενοδοχείο και να ανακαλύπτεις ότι έχεις ξεχάσει το μαγιό! Βάλτο πρώτο στην βαλίτσα σου!

2. Φορτιστές ή Power bank

Ακόμα ένα βασικό πραγματάκι που πάντα πρέπει να έχεις μαζί σου στα ταξίδια, έτσι ώστε να έχεις πάντα μπαταρία σε κινητά και φωτογραφικές μηχανές. Το power bank τα τελευταία χρόνια χρησιμεύει πολύ για φόρτιση κινητού ακόμα και σε μέρη που δεν υπάρχει ρεύμα..

3. Φωτογραφική Μηχανή

Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτήν! Πόσο μάλλον διακοπές και ταξίδια, Την φωτογραφική σου μηχανή πρέπει να την έχεις πάντα μαζί σου, ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει και τι θα δεις για να φωτογραφίσεις!

4. Πετσέτα θαλάσσης

Θα πας στη παραλία χωρίς να έχεις την πετσέτα σου; Ε, δεν γίνεται είναι must αλλά και σε προστατεύει από την άμμο, που καλό είναι να μην καθόμαστε ακόμα και σε ξαπλώστρα χωρίς να ακουμπάμε στην πετσέτα μας.

5. Γυαλιά ήλιου

Χωρίς γυαλιά ηλίου όλες τις εποχές του χρόνου πουθενά, πόσο μάλλον το Καλοκαίρι που ο ήλιος καίει τις περισσότερες ώρες τις ημέρας. Δεν είναι μόνο για ομορφιά και στυλ αλλά προστασία για τα μάτια μας.

 

6. Καπέλο

Και εκτός από τα γυαλιά ηλίου, το καπέλο επίσης  προστατεύει και πρέπει οπωσδήποτε να φοράμε καθ΄όλη τη διάρκεια μας στην παραλία και γενικά όταν βρισκόμαστε στον ήλιο, είναι στυλάτο και μας προστατεύει κιόλας.

7. Αντηλιακό 

Με το αντηλιακό δεν μαυρίζεις; Λάθος, φυσικά και μαυρίζεις απλά με προστασία και δεν καίγεσαι, και αυτό που δεν θέλουμε είναι να καούμε. Το χρώμα θα το πάρεις ομοιόμορφα και σωστά χωρίς πόνο και κάψιμο. Γι΄αυτό πριν φύγεις για διακοπές πέρνα από ένα φαρμακείο και μην φύγεις χωρίς το αντηλιακό σου!