Ο Σεπτέμβρης είναι ακόμα καλοκαίρι, γι΄αυτό και εμείς φτιάχνουμε βαλίτσες και φεύγουμε για πέντε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα!

 

1. Μονεμβασιά

Η καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς είναι προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου. είτε την επισκεφτείς καλοκαίρι είτε χειμώνα, απλά τον χειμώνα είναι  για πιο χαλαρές καταστάσεις. Γι’αυτό ο μήνας Σεπτέμβρης είναι ένας από τους κατάλληλους μήνες  για την επισκεφτείς μακριά από τα πολλά ταξιδιωτικά γκρουπ που την επισκέπτονται και σίγουρα μπορείς να την «γυρίσεις» και να την απολαύσεις πολύ περισσότερο..

2. Γαλαξίδι

Το Γαλαξίδι θα το λατρέψεις, αν κυρίως αγαπάς τους γραφικούς προορισμούς. Εμείς το επισκεφθήκαμε αρχές του καλοκαιριού και μας εντυπωσίασε γιατί θυμίζει νησί ενώ στην ουσία δεν είναι. Επίσης Σεπτέμβρης είναι και μπορείς να κάνεις και μια βουτιά στις κοντινές και ήσυχες  παραλίες του, γιατί όχι!

3. Πάργα

Η Πάργα είναι ένας αγαπημένος παραθαλάσσιος προορισμός της Ηπείρου που τα καλοκαίρια γίνεται απλά χαμός από τους τουρίστες! Χρωματιστά σπιτάκια, γραφικά στενάκια με πολλά μαγαζιά τριγύρω και ένα επιβλητικό κάστρο που θα σε εντυπωσιάσει με την απίστευτη θέα του! Τον Σεπτέμβρη σίγουρα θα είναι λίγο πιο ήσυχα απ’ ότι τους προηγούμενους μήνες και θα μπορέσεις να απολαύσεις τις βουτιές αλλά και τις βόλτες σου.

4. Σαντορίνη

Αν και στην Σαντορίνη ο τουρισμός «χτυπάει» κόκκινο τους περισσότερους μήνες του χρόνου, θα την απολαύσεις λίγο καλύτερα απ’ ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, που πολύ πιθανόν να μην έβρισκες και ξενοδοχείο να μείνεις. Εμείς την Σαντορίνη την επισκεφθήκαμε Απρίλιο και πάλι το νησί είχε αρκετό κόσμο, άρα αν μπορείς να επιλέξεις το πότε θα την επισκεφτείς μην επιλέξεις Ιούλιο και Αύγουστο!

5. Ζαγοροχώρια

Τα Ζαγοροχώρια αρχίζουν ήδη να έχουν την τιμητική τους. Όσο ο καιρός αρχίζει να κρυώνει τόσο πιο πολύς κόσμος αρχίζει να τα επισκέπτεται, αν και είμαι της άποψης ότι τα γραφικά χωριουδάκια της Ηπείρου, αξίζουν επίσκεψη όλες τις εποχές του χρόνου, ασχέτως αν εμείς τα έχουμε συνδυάσει με τον χειμώνα..

Εσύ ποιόν προορισμό θα επέλεγες για τον μήνα Σεπτέμβριο;

Facebook Comments